• Tehdas

Harjoittelu ja kesätyö

Harjoittelut ja kesätyöt Nanso Groupilla ovat oivallisia mahdollisuuksia tutustua niin tekstiilialaan, sen erilaisiin tehtäviin kuin meihin työnantajana. Pääset työskentelemään laadukkaiden ja tunnettujen brändien parissa arvostetussa suomalaisessa perheyrityksessä.

Opintoihin liittyvä harjoittelu ja lopputyö

Opintoihin liittyvät harjoittelu- ja lopputyöpaikat on tarkoitettu niin ammatillisten oppilaitosten kuin korkeakoulujen ja yliopiston opiskelijoille. Mikäli olet kiinnostunut harjoittelu- tai lopputyöpaikasta Nanso Groupilla, lähetä avoin hakemus, jossa kerrot omasta opintotaustastasi ja siitä, millaisesta harjoittelu- tai lopputyöpaikasta olet kiinnostunut. Otamme yhteyttä mikäli meillä on tarjota Sinulle sopivaa harjoittelu- tai lopputyöpaikkaa.

Työelämään tutustuminen

TET eli työelämään tutustuminen -jakson aikana peruskoululainen tutustuu erilaisiin työelämän tehtäviin ja Nanso Groupiin työnantajana. TET-läisten ottaminen on osa vastuullisuustyötämme ja olemmekin sitoutuneet ottamaan vuosittain yhteensä 50 TET-läistä Nokian, Tornion ja Hämeenlinnan toimipisteisiimme. Pääsääntöisesti TET-läiset tulevat kootusti toimipisteidemme paikkakuntien oppilaitoksista, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Tonnilainen

Peruskoululaisille ja lukiolaisille suunnatun "Tutustu työelämään ja tienaa" -kesäharjoittelujakson aikana pääset tutustumaan Nanso Groupiin ja tekstiilialaan tekemällä erilaisia kevyitä työtehtäviä. Harjoittelujakso kestää kaksi viikkoa tai kymmenen työpäivää ja se suoritetaan 1.6. - 31.8. välisenä aikana. Tutustu työelämään ja tienaa -paikat ilmestyvät sivuillemme kevään aikana. Jotta voit osallistua harjoitteluun, sinun on oltava harjoittelun alkaessa 15 vuotta täyttänyt.

Kesätyö

Kesätyöpaikkamme ilmestyvät sivuillemme kevään aikana. Otamme vuosittain noin 10 - 20 kesätyöntekijää erilaisiin lomien tuurauksiin ja avustaviin tehtäviin. Jotta voit työskennellä Nanso Groupissa, sinun on oltava 18 vuotta täyttänyt.

Täytä avoin hakemus