Nanson suunnittelukilpailun voittanut mallisto nyt myynnissä

13.11.2013

Kulo limited edition 2013

Syksyn 2013 Nanso lisämallisto koostuu kolmesta perustuotteesta, jotka jokainen nainen vaatekaappiinsa tarvitsee. Vain Nansoshop.comissa myytävän Kulo Limited Edition -malliston takana on Nanson suunnittelukilpailussa viime syksynä menestynyt Carita Kiema.

Kulo on monikäyttöinen trikoovaatemallisto, joka koostuu kolmesta perustuotteesta: mekko, housut ja pusero. Modernit, mutta yksinkertaiset tuotteet osoittavat, kuinka yksikin laadukas vaate tuo eloa vanhaan vaatekaappiin ja herättää käyttäjänsä tyylin uuteen kukoistukseen. Tuotteiden materiaalina on käytetty laadukasta puuvilla-modaali-villaneulosta, joka sopii erinomaisesti viileneviin talvipäiviin.

Lahden muotoilu- ja taideinstituutissa muoti- ja vaatetussuunnittelun osastolla viimeistä vuottaan opiskeleva Carita Kiema voitti persoonallisella Kulo -mallistolla Nanson suunnittelukilpailun syksyllä 2012. Kiema on hakenut Kulo -malliston tuotteisiin asennetta ja särmää uudenlaisilla leikkauksilla ja yllättävillä ulottuvuuksilla. Neuloslaskokset housuissa ja mekossa tuovat  kerroksellisuutta ja antavat tuotteille uutta persoonallista ilmettä. Kilpailussa tuomaristoon vaikutuksen tehnyt vahva ja näyttävä printti  täydentää puseroa, jota on helppo käyttää sellaisenaan tai pitkähihaisen puseron päälle puettuna. Malliston harmonisten värien ja tuotteiden monikäyttöisyyden ansiosta tuotteet sopivat useisiin käyttötarkoituksiin ja ovat helposti yhdisteltävissä keskenään sekä muiden vaatteiden kanssa.

Käsinkosketeltavien elementtien, kuten tekstuurin ja tunnun lisäksi Kiemalle suunnittelutyössä merkitystä on myös materiaalin alkuperällä ja ympäristöä kunnioittavalla tuotannolla: ominaisuuksilla, jotka tekevät tuotteista laadukkaita ja mahdollisimman ekologisia. Periaatetta kunnioittaen kaikki Kieman suunnitteleman Kulo-malliston tuotteet on valmistettu langasta vaatteeksi Suomessa ja suunniteltu siten, että valmistetusta neuloksesta ei leikkuuvaiheessa päädy materiaalia hukkaan. Kestävän luonnonvarojen käytön lisäksi malliston suunnittelussa on huomioitu, että vaatteet kestävät myös käyttöä ja ilahduttavat käyttäjää mahdollisimman pitkään.

Kulo Limited Edition -tuotteet ovat myynnissä vain Nansoshop.comissa .