Nanson kevät 2016 yö- ja oloasujen inspiraationlähteenä hyvä olo

11.01.2016

Nanson kevät 2016 malliston inspiraationlähteenä on toiminut hyvä olo, jota hektisen arjen vastapainoksi kehomme ja mielemme kaipaa. Hyvinvointi näkyy Nanso Leisurewear -mallistossa upeina kuoseina, jotka johdattelevat ajatukset pois arjen kiireistä. Laadukkaat materiaalit puolestaan hellivät ihoa ja tarjoavat kaivattua mukavuutta vapaa-ajan hetkiin. Väljät mallit pitävät olon rentona ja raikas värimaailma piristää mieltä.

Elämästämme on tullut yhä kiireisempää ja vaativampaa. Hektisen arjen vastapainoksi kehomme tarvitsee laadukasta unta ja omaa aikaa. Heli Hoiskon suunnittelema kevät 2016 mallisto muodostaa pienen pakomatkan arjesta käyttäjänsä tärkeimpiin vapaa-ajan hetkiin.

Muistoja mieleenpainuvista hetkistä ja tarinoita vierailta mailta välittää värikäs Land-kuosi, joka houkuttelee pysähtymään ja vapauttamaan mielen arjen painolastista. Kuosista löytyy kaksi värivaihtoehtoa: keväisiä sävyjä yhdistävä vihreä-kelta-oranssi sekä klassisempi sinisen eri sävyjä ja punaista yhdistävä versio.

Graafinen Fine-kuosi edustaa suomalaista designia parhaimmillaan. Puhtaat värit korostavat upean kuosin modernia ilmettä. Linjakkaiden tuotteiden rungoissa on paljon taskuja, joten ne sopivat erinomaisesti kiireettömiin kesäpäiviin, jolloin on ihana pukeutua omaan lempiasuun rentoutumaan. Tuotteiden kuosit, muodot javärit on suunniteltu rentoja vapaa-ajan hetkiä silmälläpitäen, jolloin on lupa nauttia vain tästä hetkestä.  

Malliston romanttisempaa puolta esittelee näyttävä La Femme -kuosi, jonka herkällä kädellä piirretyt kukat huokuvat eleganssia ja tyylikkyyttä. Siihen sopivatkin kauniit v-pääntiet ja holkkihihat. Väreikseen elegantti kukkakuosi on saanut intensiivisen sinisen, upean punaisen ja tyylikkään harmaan.

Nanson vapaa-ajanmalliston ensimmäiset tuotteet tulevat myyntiin viikolla 2.

Kevään 2016 yö- ja oloasumallisto