Nanso paketoi joulun odotetuimmat pehmeät lahjat

10.11.2014

Joulun odotetuimmat pehmeät lahjat

Nanson yöasut ovat joulun odotetuimpia ja arvostetuimpia pehmeitä paketteja. Tuotteiden ajaton design ilahduttaa saajaa iästä riippumatta ja laadukkaat Suomessa valmistetut materiaalit takaavat tuotteiden näyttävän ja tuntuvan hyvältä olipa kyse sitten kiireettömästä vapaa-ajan vietosta tai nukkumisesta.

Klassiset pyjama- ja paitulimallit ovat takuuvarmoja valintoja joulun lahjapakettiin niin isoäidille, puolisolle kuin rakkaalle ystävälle. Laadukkaat oloasut puolestaan on helppo pukea ylle milloin tahansa ja ne sopivat erinomaisesti myös nuoremmille laatutietoisille kuluttajille.

Joulun 2014 malliston yöasujen kuosit, muodot ja värit on suunniteltu huolella kiireetöntä vapaa-aikaa ja nukkumista varten. Suunnittelija ¬Heli Hoiskon suunnittelemat tuotteet ilahduttavat lahjan saajaa pitkään. Käärimällä pakettiin kotimaisen tuotteen lahjan antaja osoittaa samalla arvostuksensa suomalaiselle työlle. Kaikissa Nanson kotimaassa valmistetuissa tuotteissa on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-tunnus.

Tutustu koko syksyn 2014 yö- ja oloasumallistoon ja tilaa lahjat vaivattomasti Nansoshop.comista .