Nanso päivittää vaatekaapin perustan uudistuneella Basic-mallistolla

20.08.2014

Uudistunut basic mallisto

Linjakas jakku, monikäyttöinen paitapusero, suorat housut ja yksivärinen mekko ovat säilyttäneet paikkansa vaatekaapin perustuotteina. Nanson uusi konstailematon Basic-mallisto on kokonaisuus yksivärisiä tuotteita, joita yhdistelemällä on helppo luoda ajaton arkityyli tai viimeistellä päivän asukokonaisuus.

Yksinkertaisuus, laatu ja mukavuus ovat uuden Nanso Basic -malliston avainsanoja. Mallisto on suunniteltu naisille, jotka kaipaavat luotettavia ja käytännöllisiä vaatteita jokapäiväiseen käyttöön. Nansolle tunnuksenomaiseen tapaan materiaalien pehmeys ja joustavuus yhdistyvät tuotteiden ajattomaan ja klassiseen muotokieleen. Ryhdikkäiden linjojen ansiosta vaatteet istuvat myös monenlaisille vartalotyypeille antaen kantajalleen itsevarman ja naisellisen olon.

Suomalaiset naiset pitävät vaatteiden hinta-laatusuhdetta tärkeimpänä ostopäätökseen vaikuttavana tekijänä ja yhtenä Nanson vahvuuksista. [1] Pesu illalla, päälle aamulla -filosofiaa edustava Basic-mallisto on suunniteltu helpottamaan jokapäiväistä pukeutumista.Laadukkaista materiaaleista valmistetut tuotteet ovat samaan aikaan linjakkaita, ihanan pehmeitä ja helppohoitoisia. Laadun takeena on suomalainen työ, sillä materiaalien värjäys ja kuosien painaminen tehdään kokonaan Nanson omalla tehtaalla Nokialla.

Nanso Basic -malliston värimaailma on hillitty. Klassisen mustan ja valkoisen rinnalla värivaihtoehtona on harmaa. Hillittyyn värimaailmaan on helppo yhdistää ajankohtaisia printtipuseroita, värikkäitä asusteita tai syksyn suosikkineule. Kokonaisuudessaan mallisto muodostaa selviytymispakin, joka on kiireisen arkiaamun pelastus ja helppo pakata mukaan vaikka lyhyelle matkalle.

[1] Taloustutkimus Oy:n toteuttama Naisten vaatemerkkien imagot -tutkimus, kevät 2014