Kotimaiset Nansot ilahduttavat kevään ja kesän lahjapaketeissa

10.04.2014

Juhlakausi 2014

Juhlakausi lähestyy jo vauhdilla. Nanson kotimaisista tuotteista käärit kevään ja kesän ihanimmat lahjapaketit. Maalauksellisella kukkakuosilla koristetut Toukokuu-sarjan yöasut ovat kuin kuihtumaton kukkakimppu ihanalle äidille. Kevään tuoreelle ylioppilaalle ja kesän hääparille puolestaan saatavilla on saman tuotesarjan Suomessa valmistetut trikoolakanat.

Nanson Toukokuu-sarjan monivärinen kukkakuosi on näyttävä, mutta samalla herkkä. Kuosissa kesän loisto puhkeaa kukkaan ja tuotteet ovat kuin kukkakimppu lahjansaajalle, joka ansaitsee vain parasta ja kauneinta. Materiaaliltaan laadukasta puuvilla-modaalia olevat yöasut tuntuvat ihanan kevyeltä ihoa vasten ja hienostunut kiilto toistaa upeasti näyttävän kuosin kesäisen raikkaita värejä. Materiaalin erinomaiset pesu- ja käyttöominaisuudet tekevät tuotteista myös helppohoitoisia ja kestäviä.

Ilahduta äitiä laadukkaalla yöasulla

Toukokuun toisena sunnuntaina juhlitaan äitejä. Suomalaisella ammattiylpeydellä ja laadukkaista materiaaleista valmistetut Toukokuu-malliston tuotteet ovat erinomainen valinta, kun haluat antaa lahjan, joka ilahduttaa lahjansaajaa vielä vuosienkin päästä. Malliston viidestä erilaisesta yöasusta löytyy jokaiselle äidille sopiva vaihtoehto. Kokonaisuutta on helppo täydentää kuosin värimaailmaan sopivalla luumunsävyisellä aamutakilla, joka ihastuttaa keveydellään.

Suomessa valmistetut vuodevaatteet ovat varma lahjavalinta arvokkaaseenkin juhlaan

Nanson yöasujen ihana pehmeys ja laadukkaat materiaalit ovat nyt saatavissa myös vuodevaatteina. Suomessa valmistetut trikoolakanat ovat takuuvarma valinta ikimuistoisiin juhlapäiviin ja sopivat erinomaisesti niin tuoreen ylioppilaan kuin kesän hääparien lahjapakettiin. Yöasuista tuttu Toukokuu-kuosin kukkaloisto toistuu sarjan lakanoissa ja miellyttävän pehmeä materiaali tuntuu turvalliselta, tutulta ja kodikkaalta. Tämä kukkakimppu ei kuihdu vuosienkaan jälkeen.

Toukokuu-malliston tuotteita on saatavilla Nanso Groupin omista myymälöistä , verkkokaupasta Nansoshop.com sekä valikoiduilta jälleenmyyjiltä kautta maan.