Helmikuun uutuudet: Huvila ja Rantadyyni

09.02.2015

Suunnittelija Heli Hoisko on saanut Nanson kevät 2015 vapaa-ajan mallistoon vaikutteita suomalaisesta sielunmaisemasta, johon vesi oleellisesti kuuluu. Tällä viikolla kauppoihin ilmestyvät Huvila ja Rantadyyni on suunniteltu kiireettömän vapaa-ajan viettoon. Tuotteiden kuosit henkivät Suomen saariston kauniin kesäpäivän rentoa tunnelmaa.

Huvila on uudennäköinen etnisvaikutteinen kuosi, jossa voi nähdä rantahuvilan seinästä tuttuja puun syitä. Ylellisentuntuisesta tencel-elastaanista valmistetut tuotteet on suunniteltu kiireettömän vapaa-ajan viettoon. Malliston oloasuissa nainen voi olla huolettoman hyvännäköinen aamusta iltaan ja yöhön asti. Tuotteiden värivaihtoehtoina ovat pehmeä persikka, syvä sininen ja musta-valkoinen.

Rantadyyni puolestaan suuntaa ajatukset auringonlaskuun ja rantaan ajelehtiviin aaltoihin, jotka piirtyvät tuotteiden pintaan. Yksinkertainen, mutta näyttävä kuosi tulee hyvin esille malliston muotokieleltään selkeissä tuotteissa. Tuotteissa on nähtävissä klassisempaa yöasujen linjaa, mutta taskujen ansiosta ne sopivat erinomaisesti myös vapaapäivien oloasuksi. Värivaihtoehtoina on herkkä valkoisen ja persikansävyn yhdistelmä sekä näyttävä musta-valkoinen.

Tutustu koko kevät 2015 mallistoon Nansoshop.comissa ja myymälöissämme.