Vogue-pakkaukset saavat uuden raikkaan ilmeen

15.12.2015

Voguen sukkatuotteiden pakkausilme uudistuu. Uusien pakkausten ilme on raikas ja tuotteiden ominaisuudet tulevat selkeästi esille pakkauksen etuosassa. Uudistuksen taustalla vaikuttaa Voguen brändikonseptin päivitys, jonka tavoitteena on modernisoida laadukasta ja tunnettua sukkahousubrändiä vastaamaan entistä paremmin tämän päivän kuluttajatarpeisiin.

Uusien pakkausten yleisilme on moderni ja kiinnittää trenditietoisten kuluttajien huomion. Mallien asennot on valittu siten, että ne korostavat sukkahousuja ja tuovat selkeästi esiin käyttöön liittyviä ominaisuuksia.  Tuotekuvan lisäksi pakkausten etuosassa on Vogue-logo, tuoteryhmä ja tuotteen koko. Tuotteen yksityiskohtaisemmat kuvaukset, materiaalisisältö ja pesuohjeet puolestaan löytyvät pakkauksen takaosasta.

Myymälässä pakkausten mustan ja valkoisen tyylikäs tasapaino muodostaa selkeän erottautuvan kokonaisuuden, josta kuluttajien on helppo valita oikea tuote kuhunkin käyttötarkoitukseen. Uuden ilmeen mukaisia pakkauksia nähdään jo Voguen syksyn 2015 kausituotteissa. Kaikki Voguen tuotteet päivittyvät uudenmukaisiin pakkauksiin keväällä 2016.

Brändi- ja pakkausuudistus kertoo siitä, että kansainvälinen Vogue seuraa aikaansa ja tarjoaa jatkossakin ajatonta tyylikkyyttä, huippulaatua ja täydellistä istuvuutta naisille, jotka haluavat näyttää hyvältä. Voguen ainutlaatuinen suunnittelutyö, laadukkaat materiaalit ja viimeisimmät tekniset innovaatiot tarjoavat sen, mitä naiset säärilleen niin toimistossa kuin juhlissa kaipaavat.

Uudistuneet pakkaukset