Nanson ensimmäinen fashion film juhlistaa Paulakukka-kuosin 10-vuotisjuhlaa

15.09.2014

Suvipaula

Uusi Suvipaula on moderni versio Paola Suhosen Nansolle suunnittelemasta klassikkokuosista. Raikas kesämallisto sisältää valikoiman mekkoja, jotka kulkevat käyttäjänsä kanssa tämän tärkeissä hetkissä läpi kesän. Malliston tunnelman ja suunnittelijan ajatusmaailman käyttäjälle välittää Nanson ensimmäinen fashion film, jonka käsikirjoittajana, ohjaajana ja kuvaajana malliston suunnittelija Paola Suhonen on toiminut.

Suomen tunnetuimpiin ja kansainvälisesti menestyneimpiin vaatesuunnittelijoihin lukeutuvan Paola Suhosen ja Nanson menestyksekäs yhteistyö on jatkunut jo vuodesta 2002 lähtien. Yhteistyön tuloksena syntynyt Paulakukka-kuosi nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2004, kun Nanson rohkeus uudistaa perinteistä brändiä palkittiin Kultainen vaatepuu -palkinnolla Helsingin Muotimessuilla. Juhlavuoden kunniaksi Suhonen on suunnitellut Nansolle uuden Suvipaula-malliston.

Suvipaula-mallistossa Suhonen on yhdistänyt taitavasti klassikkokuosin designin, Nanson vahvuudet persoonallisten kuosien valmistajana sekä oman raikkaan tuotteilleen tyypillisen muotokielen. Uudessa kuosissa tuttu Paulakukka-kuvio toistuu erikokoisena ja erisävyisenä useassa kerroksessa muodostaen modernin graafisen pinnan, josta tuttu kuvio on kuitenkin edelleen tunnistettavissa.

Juhlavuoden kunniaksi Nanso tuo ensimmäisen kerran myös fashion filmin osaksi malliston kuvausta. Filmillä seurataan suomalaista tyttöä, joka nauttii vapaudesta ja arjen kauneudesta seikkailemalla yhden kesän ympäri Suomea. Yhdessä tytön kanssa hänen tärkeissä hetkissä läpi kesän kulkee tytön lempimekko. Muodin, tarinan ja ja musiikin yhdistävä filmi välittää malliston tunnelman ja suunnittelijan ajatusmaailman uudella tavalla suoraan suunnittelijalta katsojalle. Filmin käsikirjoittajana, ohjaajana ja kuvaajana on toiminut suunnittelija Paola Suhonen.

Suvipaula by Paola Suhonen -fashion film on katsottavissa osoitteessa:
http://www.youtube.com/watch?v=e6uO_iZrIec

Suvipaula-mallisto tulee myyntiin toukokuussa 2015.