Kansallistalkoot – Black Horse auttaa miestä mäessä

29.01.2013

Suomalainen mäkihyppy ja yhdistetty ovat vakavassa paikassa. A-maajoukkueella ei ole kunnollisia resursseja harjoitteluun eikä takeita siitä, että voivat osallistua kaikkiin osakilpailuihin. Se on väärin urheilijoita kohtaan, jotka tekevät työtään täydellä sydämellä. Se on väärin kaikkia meitä suomalaisia kohtaan, jotka suhtaudumme urheiluun intohimoisesti ja omiamme kannustaen.

Suomalaisen miehen itsetunnon puolestapuhujana Black Horse on ensimmäisten joukossa mukana pelastamassa suomalaista mäkiurheilua. Lopetetaan surkuttelu ja tartutaan miehekkäästi toimeen.

Black Horse lanseeraa Kansallistalkoisiin kaksi sporttista poikien ja miesten eritysmallistoa. Masa- ja Autamme miestä mäessä –alusvaatteet ja sukat pitävät paikat lämpimänä niin mäkimiehillä kuin tavallisillakin suomalaisilla miehillä. Masa-tuotteet ilmestyvät kauppoihin ja Nansoshop.comiin helmikuun lopussa ja Autamme miestä mäessä –tuotteet puolestaan elokuun lopussa. Kustakin myydystä tuotteesta kilahtaa yksi euro mäkimiesten kassaan. Yhdessä voimme nostaa Suomen mäkiurheilun takaisin huipulle!

Katso Kansallistalkoot-video tästä linkistä

Lue lisää Kansallistalkoista tästä linkistä.

Kansallistalkoot