• Historia

Yritys

Suomalaisen vaatetusteollisuuden edelläkävijä vuodesta 1921

Vuonna 1921 palkkavärjäämöksi perustettu Nanso on kasvanut vuosikymmenten kuluessa yhdeksi Suomen suurimmista vaatetusteollisuusyrityksistä. Aloitimme laamapaitojen valmistuksella ja vuosien varrella olemme neuloneet niin miesten kankaisia alushousuja, vahvoja puuvillasukkia kuin suosittuja T- ja yöpaitojakin.

Voimaa suunnittelijoista

Tuotteen matka suunnittelijan työpöydältä asiakkaan vaatekaappiin on pitkä ja sisältää monia vaiheita. Nanso Groupin kaikkien brändien mallistot suunnitellaan Suomessa ja ilman ammattitaitoista suomalaista henkilöstöä ei syntyisi laadukkaita tuotteitamme.

Nanso Group on vahvasti ajan hengessä elävä osaaja, jonka brändit tarjoavat iskukykyisiä ja laadukkaita mallistoja. Aidolla suomalaisella ammattiylpeydellä ja täydellä sydämellä valmistetut tuotteet ovat monikäyttöisiä ja erottuvia. Vahvan suomalaisen designin ja osaavan valmistuksen yhteistyönä syntyy tuotteita, jotka kulkevat käyttäjiensä mukana heidän merkityksellisissä hetkissä.

Suomalaista omistusta

Nanso Group on yhä sata prosenttisesti suomalaisessa omistuksessa oleva perheyritys ja perheomistajuus on perusta, jonka ansiosta yhtiön liiketoimintaa on pystytty kehittämään pitkäjänteisesti ja vastuullisesti. Nanso Groupin nykyiset omistajat polveutuvat vuorineuvos Emil Aaltosesta (1869-1949), jonka näkemys ja kehittämishenki 1930- ja 1940-luvulla loivat vahvan pohjan silloisen Nokian Kutomo Oy:n tulevaisuudelle. Emil Aaltosen perillisten hallussa on yhä 82,1 % Nanso Groupin osakkeista, sillä he omistavat Nanso Groupin emoyhtiön Pauniemi Oy:n. Myös nykyiset omistajat ovat sitoutuneita perheyhtiöön ja haluavat taata toiminnan jatkuvuuden tuleville sukupolville.