Lahjoitukset ja sponsorointi

Roosa-nauha 2014

Nanso Group tukee ja myöntää lahjoituksia pääasiassa vain ennalta valituille yhteiskunnallisille hankkeille ja yhdistyksille, joiden kanssa haluamme tehdä pitkäjänteistä yhteistyötä.

Yhteistyökumppaneitamme vuonna 2014 olivat Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanja sekä Suomen Punainen Risti. Finnwear, Black Horse ja Norlyn kampanjatuotteiden myynnillä kerättiin vuonna 2014 yhteensä 43 213 euroa Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen suomalaisen rintasyöpätutkimuksen tukemiseen. Elokuussa järjestetyllä Vaatteidenkierrätyskampanjalla puolestaan kerättiin noin 300 kg vaatteita Suomen Punaiselle Ristille kansainväliseen vaateapuun.

Tuemme harkinnan mukaan myös muita liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointiin liittyviä hankkeita. Mikäli haluatte tehdä lahjoituspyynnön tai ehdotuksen yhteistyöstä, pyydämme ottamaan yhteyttä tarkoitusta varten laaditulla lomakkeella. Valitettavasti emme voi vastata yhteistyö- tai lahjoituspyyntöjä koskeviin puhelin- tai sähköpostitiedusteluihin. Tasapuolisuuden toteutumiseksi käsittelemme ainoastaan lomakkeella jätetyt pyynnöt.