• Alasivu karuselli

Satumaija testaa

Tämä on testisivu, jolla Satumaija opettelee uusien nettisivujen päivittämistä.

Vuonna 1921 palkkavärjäämöksi perustettu Nanso on kasvanut vuosikymmenten kuluessa Suomen toiseksi suurimmaksi vaateteollisuusyritykseksi. Aloitimme laamapaitojen valmistuksella ja vuosien varrella olemme neuloneet niin miesten kankaisia alushousuja, vahvoja puuvillasukkia kuin suosittuja T- ja yöpaitojakin.

 

Alkuajoista on tultu pitkälle. Tänä vuonna juhlimme 90-vuotiasta taivaltamme ja 2000-luvulla toimintamme on kehittynyt voimakkaasti. Vuonna 2001 ostimme Finnwearin trikoovaatetuotannon. Vuoden 2007 vaihteessa Nansoon liitettiin Vogue Group Oy ja VG Produktion Oy. Samalla Nanso kasvoi suurperheeksi, Nanso Group Oy:ksi. Brändiperheeseemme kuuluvat nykyisin rakastetut trikoobrändit Nanso, Black Horse ja Finnwear sekä sukkamerkit Vogue, Norlyn, Amar, Finnwear ja KS.

Nanso Groupin koti sijaitsee Nokialla. Nokian lisäksi tuotteitamme valmistetaan Torniossa ja Tallinnassa. Elokuussa 2007 otimme käyttöön logistiikkakeskuksen Hämeenlinnassa - se on Pohjoismaiden suurin ja nykyaikaisin tekstiilialan keskus.

Otsikko

Tähän voisi laittaa esimerkiksi lukuja.

Sulje

Tähän voi kirjoittaa.

Nanson syksy 2014