Mallisto

Aidolla ammattiylpeydellä ja täydellä sydämellä valmistetut Nanso-tuotteet ovat monikäyttöisiä ja erottuvia. Uskomme vahvan suomalaisen designin ja valmistuksen yhteistyönä syntyvän tuotteita, jotka kulkevat käyttäjiensä mukana heidän merkityksellisissä hetkissä.

Nanso Casual

Nanson Casual-mallisto pukee naiset oman elämänsä päätähdeksi aamusta iltaan ja arjesta juhlaan. Päivämme ovat täynnä erilaisia rooleja: äitinä aamulla, työtoverina päivällä, vaimona ja ystävänä iltaisin. Arjen kiireissä suoriudumme rooleista, mutta välillä on lupa antaa itselleen aplodit ja tuulettaa toistenkin puolesta. Iltojen pimentyessä on myös ihana ottaa aikaa ja lähteä nauttimaan vapaa-ajasta teatteriin, konserttiin tai elokuviin. Nanso kulkee kanssamme niin arjessa kuin juhlassa, punaisilta matoilta estradeille ja illan päättäviin suosionosoituksiin.

Nanso Casual -malliston on suunnitellut Minna Sillanpää.

Tutustu tuotteisiin.

Nanso yö- ja oloasut

Nanson vapaa-ajanmallisto kuljettaa mukanaan kylmän pohjolan rauhasta, suurkaupungin sykkeeseen ja sieltä aina kauas avaruuteen saakka, johon unissa ja unelmissa voimme matkata. Se auttaa meitä erottamaan työn ja vapaa-ajan toisistaan johdattamalla kantajansa kohti hyvää oloa ja unelmia. Nanson ihanat oloasut saattelevat rauhoittumaan työpäivä päätteeksi. Ne antavat luvan käpertyä sohvalle tai rentoutua lempi kirjan parissa. Mukavat yöasut puolestaan lämmittävät iltaisin ja herättelevät uuteen päivään höyryävän kahvikupin äärellä. Elämästä on lupa nauttia jokaisena päivänä.

Nanso yö- ja oloasumalliston on suunnitellut Heli Hoisko.

Tutustu tuotteisiin.