Vastuullista suomalaista muotia.

Vanhat Nansot tekivät hyvää

13.09.2012, Aihe: Vastuullisuuslupaukset • Kirjoittaja Satumaija Mäki

Elokuussa järjestimme Nanso Groupin omissa myymälöissä Vanhat Nansot tekevät hyvää -vaatteidenkierrätyskampanjan, jonka aikana keräsimme kuluttajilta vanhoja Nanso-vaatteita hyvään tarkoitukseen. Osa kuluttajista oli sitä mieltä, ettei raaski luopua yhdestäkään Nansostaan. Kaikkiaan kampanja-aikana vaatteita kertyi kuitenkin yhteensä 270 kg. Suomen Punainen Risti toimittaa  vaatteet vastaanottokeskuksissa lupapäätöstä odottaville turvapaikanhakijoille, joten tuosta määrästä riittää vielä iloa monelle ihmiselle.

Kuvassa vasemmalla Suomen Punaisen Ristin Hämeen piirin monikulttuurisuustoiminnan kehittäjä Anu-Rohima Mylläri vastaanottamassa vaatelahjoitustamme.

Kierrätyskampanja oli yksi Nanso Groupin vastuullisuustyöhön liittyvä konkreettinen toimenpide, jolla halusimme tukea apua tarvitsevia ihmisiä ja tarjota yksittäisille kuluttajille helpon tavan osallistua hyväntekeväisyystyön tukemiseen. Itselleni tuli erittäin hyvä mieli, kun olin tämän viikon tiistaina lahjoittamassa vaatteita Suomen Punaiselle Ristille. Uskon ja toivon, että hyvä mieli on tullut myös jokaiselle vanhan vaatteensa kampanaja-aikana lahjoittaneelle. Haluan myös kiittää jokaista kampanjaan osallistujaa. Kaikkien arjen kiireiden ja haasteiden keskellä on hienoa huomata, että toisista ihmisistä välittäminen ei ole kuitenkaan kokonaan kadonnut.

Jo nyt voin luvata, että kampanja tullaan järjestämään uudestaan myös ensi vuonna.

Satumaija
Nanso Groupin vastuullisuusasiantuntija

Lomakkeen tiedoissa ilmeni virheitä. Tarkistathan virheelliset kentät.

Kirjoita kommentti

Roskakommenttien estämiseksi, syötä kirjaimet oheiseen kenttään.