Vastuullista suomalaista muotia.

Perhosia vatsassa

17.04.2012, Aihe: Vastuullisuus • Kirjoittaja Satumaija Mäki

Meillä on huomenna tärkeä päivä, kun julkistamme Nanso Groupin seitsemän vastuullisuuslupausta ja 19 ensimmäistä niihin liittyvää konkreettista toimenpidettä.

Töitä vastuullisuustyön parissa on Nanso Groupissa tehty jo vuosikymmeniä ennen tätä. Itsellänikin on vierähtänyt kohta jo puolitoista vuotta vastuullisuusasiantuntijana tehtävässä. Huomenna vastuulliuustyömme luonne kuitenkin muuttuu.

Luulen, että tämänhetkinen tunteeni on vähän samanlainen kuin vanhemmilla lasten muuttaessa pois kotoa. Samaan aikaan odottava, innostunut, jännittynyt ja toisaalta myös hieman haikea. Lupauksia työstäessä päivät ovat venyneet välillä pitkiksi ja tunteet ovat ailahdelleet epätoivosta iloon ja onnistumiseen. Parasta tässä työssä ovat kuitenkin olleet ihmiset ympärilläni. Mukana ovat olleet työntekijät yhtiön ylintä johtoa myöden, ja he kaikki ovat osoittaneet olevansa sekä sitoutuneita että aidosti halukkaita kehittämään yhtiöstä Suomen vastuullisinta vaatetusteollisuusyritystä.

Lupaukset ja toimenpiteet löydät huomenna nettisivuiltamme www.nansogroup.com/vastuullisuus .
Päästäthän minut jännityksestä ja kommentoit, mitä Sinä olet lupauksistamme mieltä. Työmme lupausten lunastamiseksi on vasta alussa, joten  kaikki vastuullisuudesta kiinnostuneet ovat nyt tervetulleita mukaan toimintamme kehittämiseen.

Satumaija
Vastuullisuusasiantuntija

Lomakkeen tiedoissa ilmeni virheitä. Tarkistathan virheelliset kentät.

Kirjoita kommentti

Roskakommenttien estämiseksi, syötä kirjaimet oheiseen kenttään.