Vastuullista suomalaista muotia.

Brändivalikoima verkkokaupassa kasvaa

08.10.2013, Aihe: Vaatteet • Kirjoittaja Liisa Vilen

Olemme saaneet asiakkailta useita palautteita ja kysymyksiä Finnwearin tuotteisiin liittyen. Moni on ihmetellyt miksi tuotteita ei voi tilata verkkokaupan kautta. Nyt voi!

Tämä on jo pidempään kaivattu lisä verkkokauppamme valikoimaan ja olemme iloisia, että nyt myös Finnwearin osalta asiakkaamme voivat tehdä ostoksia perinteisten kanavien lisäksi verkkokaupan kautta.

Finnwearin monipuolisesta tuotevalikoimasta löytyy helppokäyttöisiä ja hyvännäköisiä vapaa-ajan asuja, yövaatteita, alusasuja, uimapukuja ja sukkia koko perheen tarpeisiin. Nansoshop.com pystyy palvelemaan asiakkaitaan entistä laajemmin nyt kun myös Finnwearin tuotteet ovat tarjolla verkkokaupassa.

Verkkokaupan tarjontaan Finnwearin tuotteita lisätään vähitellen. Ensimmäisessä vaiheessa tarjolla on etenkin perustuotteita ja vuodenvaihteen jälkeen verkkokauppaan saapuvat kevään uutuudet. Nyt syksylläkin valikoimassa on joitain kaude uutuuksia, mutta vuoden vaihteen jälkeen valikoima laajenee entisestään.

Finnwear tuo Nansoshop.comiin uusia tuoteryhmiä kuten uima-asuja, alusvaatteita, lasten vaatteita ja laajemman miestenvaatevalikoiman. Myös D-mitoitettua naisten Finnwear PLUS-mallistoa on kaivattu verkkokauppaan.

Kasvavaan verkkokaupan valikoimaan voit tutustua osoitteessa www.nansoshop.com . Valikoimaa kannattaakin nyt seurata viikoittain, sillä Finnwearin valikoima laajenee koko ajan. Myös muihin brändeihin saapuu vielä syksyn aikana uutuuksia.

Värikästä syksyä toivottaen,

Liisa
verkkokauppavastaava

Lomakkeen tiedoissa ilmeni virheitä. Tarkistathan virheelliset kentät.

Kirjoita kommentti

Roskakommenttien estämiseksi, syötä kirjaimet oheiseen kenttään.