Vastuullista suomalaista muotia.

Työmme TET:läisen silmin

25.05.2012, Aihe: Työ • Kirjoittaja Satumaija Mäki

Olemme luvanneet Nanso Groupissa ottaa vuosittain vähintään 50 nuorta TET-työtehtäviin tutustumaan toimintaamme. Tällä viikolla meillä on ollut täällä kolme reipasta kahdeksasluokkalaista, joista yksi lupasi kirjoittaa kokemuksesta blogiimme. Tässä Emäkosken koulussa viestintäluokalla olevan Pyry Simulan ajatuksia TET-jaksostaan Nansolla:
TET-jakso

Tet-jaksoni alussa näin, miten neuloksesta tehdään vaatteita. Kierros oli ytimekäs ja siinä tuli paljon asiaa. Sen jälkeen menin laittamaan kirjekuoriin erilaisia osoitelappuja Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan. Keskiviikkona menin pakkaamaan kaikkia Angry birds-tavaroita laatikoihin ja sitten nostelemaan laatikoita hyllyihin. Sitten availin laatikoita ja laiton eri laatikoiden sisältöihin hintalappuja. Sitten henkaroin näytteitä.

Hockey bird -tuotteet

Hockey Bird tuotteet

Siellä oli pipoja, alushousuja, toppeja, boksereita, lapasia, laseja, pörröjä ja isoja pörröjä. Niitä oli paljon jäljellä ja ne olivat menneet vielä sekaisin eri laatikoihin. Loppujen lopuksi hyvällä yhteistyöllä saimme kaikki tuotteet oikeisiin laatikoihinsa ja vielä oikeassa ajassa.

Toimistotyöt

Yleisesti kampanjalappujen laittaminen kirjekuoriin ja niihin osoitetarrojen laittaminen ei ole varmaankaan hirveän monen mielestä todella mukavaa ja en ole poikkeus. Sain kuitenkin sovitussa ajassa laitettua kaikki laput kirjekuoriin ja siihen tottui aika nopeasti. Oli paljon hiljaisempaa kuin normaaleina koulupäivinä ja aloin nauttia enemmän hiljaisuudesta.

Näiden asioiden lisäksi opin hintalappujen laittamista ja monia muita asioita vaatteista, mitä ennen en tiennyt.

Pyry Simula
TET-harjoittelija

Lomakkeen tiedoissa ilmeni virheitä. Tarkistathan virheelliset kentät.

Kirjoita kommentti

Roskakommenttien estämiseksi, syötä kirjaimet oheiseen kenttään.