Vastuullista suomalaista muotia.

Kauppa on auki

29.11.2012, Aihe: Tuotteet • Kirjoittaja Liisa Vilen

Lokakuussa viimeksi kirjoittelin blogiin henkseleitä paukutellen, että verkkokauppa aukeaa 31. lokakuuta ja aikataulu tulee pitämään. Kaikki ei kuitenkaan mennyt kuin elokuvissa ja nolona joudun toteamaan, että aikataulumme venyi melkein viikolla. Pienenä helpotuksena kuitenkin voin todeta, että edelliseen postaukseen ei ole tullut rangaistusehdotuksia, joten pääsen tällä kertaa luistamaan kuin koira veräjästä. Todellisuudessa ylpeys kuitenkin koki ansaitun kolauksen, eli ehkäpä olen rangaistukseni jo kärsinyt…?

6.11.2012 klo 7:45 Nansoshop.com näki kauan odotetun päivänvalon. Vastaanotto kuluttajien keskuudessa on ollut kiinnostuneen uteliasta. Viikolla 46, eli heti seuraavalla viikolla lanseerauksesta, saimme uskomattoman määrän kävijöitä kauppaamme; lähes 50 000 yksilöityä kävijää (lähde Google Analytics).  Varovasti sanoisinkin, että Nanson verkkokauppaa on odotettu jo pitkään ja nyt se on täällä!

Joulun pehmoisimmat paketit nansoshopista

Nyt kun kauppa on auki, ei tekemistä suinkaan lopeteta tähän. Itse kaupassa on vielä jonkin verran viilattavaa ja kun viilaukset on saatu kuntoon, lähdetään miettimään mitä seuraavaksi tehtäisiin. Seuraile siis kaupan tapahtumia ja käy rekisteröitymässä verkkokauppaan jo tänään! Markkinointiluvan antaneille käyttäjille lähetämme noin kerran kuukaudessa uutiskirjeen, jossa on tietoa kaupan kuulumisista ja uusimmista tarjouksista.

Liisa Vilén, verkkokauppavastaava

Vinkki: Verkkokaupan kanta-asiakkaille tarjotaan kuukausittain vaihtuvia etuja. Lue lisää ilmaisesta kanta-asiakkuudesta ja kurkkaa uusin tarjous osoitteessa www.nansoshop.com/kanta-asiakkuus

Lomakkeen tiedoissa ilmeni virheitä. Tarkistathan virheelliset kentät.

Kirjoita kommentti

Roskakommenttien estämiseksi, syötä kirjaimet oheiseen kenttään.