Suunnittelijat

Finnwear alusvaatteet ja miestentuotteet

"Työssäni on tärkeää hallita kokonaisuuksia, mutta luoda yksittäisistä malleista kiinnostavia. Oleellista on valita mallistoon sopivat materiaalit, luoda mielenkiintoiset yksityiskohdat, sekä taata täydellinen istuvuus ja helppo huollettavuus. Suunnittelussa suosikkimateriaalini on trikoo, joka on yhtäaikaa helppo ja haastava.

Haasteita työlleni tarjoavat laaja kohderyhmä sekä monipuoliset jakelukanavat. Kontaktit keskusliikkeiden ostajiin sekä kuluttajiin ovat tarpeellisia. Vuorovaikutus tuotannon, myynnin ja markkinoinnin kanssa auttaa myös työssäni onnistumisessa. Nöyryys omalle työlle on tärkeää. Haluan oppia vanhasta, mutta ennen kaikkea nähdä ja tehdä uutta."

Helena Lukala
Suunnittelija

Finnwear naistentuotteet

Olen suunnitellut Finnwearin tuotteita vuodesta 1996 lähtien. Työhöni kuuluu piirtämistä, ideointia, ohjeistamista, yhteistyötä mallimestarin kanssa sekä osallistumista myyntityöhön ja tuotteiden kuvauksiin.

Työssäni olen oppinut pitkäjänteisyyttä ja sitkeyttä, luonteeltani olen huolettomampi. Helposti innostuvaksikin minua on sanottu. Lähellä sydäntäni on perheeni lisäksi Jack Russell -koirani ja harrastuksistani karate."

Riikka Partanen
Suunnittelija