• Black Horse

Black Horse

Kalsarit kuuluvat jokaisen miehen arkeen, harrastuksiin, vapaa-aikaan ja työelämään tyylistä riippumatta.

Rush

Mies, joka elää täysillä ja arvostaa vapautta. Arkisin hän kiitää minuuttiaikataululla palaverista toiseen. Ulkonäkö on huoliteltu ja asusteet tarkkaan valittu. Vapaa-ajalla hän hyppää auton rattiin ja matkaa kohti uusia seikkailuja.  Alusvaatteilta hän odottaa laatua ja täydellistä istuvuutta.

Lumber

Omia polkujaan tallaava äijä, joka antaa parran kasvaa. Hän viihtyy luonnossa ja rakastaa nikkarointia. Olemus on samaan aikaan siisti ja pehmeä sekä rouhea ja huoleton. Alusvaatteiltaan hän toivoo ennen kaikkea mukavuutta.

Smash

Atleettinen mies, jonka elämästä ei vauhtia puutu. Hän taitaa lajin kuin lajin, ja viettää aikansa yleensä hallilla, kentällä, rinteessä tai radalla. Look on huoleton, joten alusvaatteissaankin hän arvostaa rentoa tyyliä ja käyttötarkoitukseen sopivia materiaaleja.

Salla

Suomalainen ulkoilmamies, joka ei välttämättä ulkonäöllään säväytä. Hän ei syki minuuttiaikataululla paikasta toiseen, vaan henkii pohjoisen rauhaa ja arvomaailmaa. Alusvaatteiltaan hän vaatii lämpöä ja helppohoitoisuutta.